Peaks

Peaks Actiecode

Wanneer je wilt gaan beleggen bij een beleggingsapp zoals Peaks dan is het natuurlijk extra leuk als je ook nog eens een kunt profiteren van een welkomstbonus wanneer je begint met beleggen. Hoe werkt de actiecode van Peaks precies waardoor jij van 5 euro beleggingstegoed kunt profiteren? In dit artikel zoek ik het voor je uit!
Conclusie: Om een gratis welkomstbonus bij Peaks te ontvangen kun je na aanmelding de code: ERWINJJJV* invullen waarna je na het storten van minimaal 20 euro een welkomstbonus van 5 euro zult ontvangen. Leuk om van te profiteren dus!

Inhoud

Hoe ontvang ik de welkomstbonus?

Stappenplan voor een gratis welkomstbonus (t.w.v 5 euro) bij Peaks:
  1. Download de Peaks app via mijn vriendenlink*
  2. Open een account in de app
  3. Verifieer je account (verplicht voor veiligheid)
  4. Stort minimaal 20 euro en beleg
  5. Activeer de actiecode: ERWINJJJV*
Zo simpel is dat! Binnen no-time ontvang je een melding dat jij jouw welkomstbonus hebt mogen ontvangen.
Als je nog meer welkomstbonussen wilt ontvangen kun je jouw eigen actiecode delen waarna jij nog een welkomstbonus ontvangt bij een aangebrachte vriend. Er is wel een limiet op het aantal vrienden wat jij kunt uitnodigen, maar dat duurt wel een tijdje voordat je dat bereikt is.

Waarom geeft Peaks gratis geld?

Peaks geeft deze gratis aandelen weg als reclame-uiting. In de branche van beleggen is het veel waard om klanten te werven en in ruil voor jou als klant profiteren we van een gratis welkomstbonussen. Als klant kun je hier dus mooi van profiteren, maar ook Peaks profiteert er van dus.

Wat is het verdienmodel van Peaks?

Het klinkt natuurlijk raar dat Peaks zomaar gratis geld gaat weggeven, ze moeten dat immers toch wel weer terugverdienen? Dit doen ze ook zeker! De eerste 3 maanden is het beleggen bij Peaks namelijk gratis, maar daarna betaal je 1 euro per maand aan beleggingskosten. Deze kosten zijn relatief hoog, maar gelukkig betaal je geen kosten wanneer je geen beleggingstegoed op je rekening hebt staan.
Lees hier mijn volledige review over Peaks!
Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.

Tip: met de code: ERWINJJJV ontvang je 5 euro bonus