Over

Hey, ik ben Erwin en dit is mijn website over uiteenlopende onderwerpen over geld. Je bent hier vast verzeild geraakt omdat je iets wilde leren over beleggen, crypto, brokers of iets anders geld-gerelateerds. Als je deze website tof vindt, dan kun je mijn nieuwsbrief volgen of abonneren op mijn Youtube kanaal. Je kunt me ook vinden op Instagram.

Dit vind ik leuk

Persoonlijke financiën als bijdrage aan een gelukkig leven. Geld besparen, schulden afbetalen en een buffer opbouwen. Dit is de eerste stap naar financiële vrijheid en misschien wel de belangrijkste.
Beleggen voor op de lange termijn. Geen speculaties, gokken en moeilijke spelletjes, maar vermogen opbouwen voor een gezonde financiële toekomst. Waar en hoe doe je dit precies?
Blockchain en cryptocurrencies. Het investeren in toekomstige technologie en tegelijkertijd profiteren van groeiende markten, wat je wil je nog meer? Ik verdiep me hier graag nog veel meer in.
Categorieën: Reviews, Beleggen, Financiën
Wist je dat.. ik al vanaf mijn 14e ben begonnen met ‘ondernemen’ en al vanaf mijn 16e aan het beleggen was. Vanaf jongs af aan had ik al een interesse in geld (verdienen).

Dit vind ik belangrijk

Taboe tegengaan. Wij (Nederlanders) praten weinig over geld, ondanks dat dit zo belangrijk is. Met elkaar praten, luisteren en lezen over geld maakt bewust, geeft inzichten en biedt mogelijkheden.
Advertenties vermijden. Om deze reden behandel ik alleen bedrijven waar ik zelf bijvoorbeeld ook beleg. Dit maakt mij nog geen tussenpersoon met andere partijen, maar het kan zijn dat ik een commissie verdien via een vriendenlink.
Scams voorkomen. Ik doe er alles aan om juiste informatie te delen op deze website, maar doe ook altijd je eigen onderzoek. Er bestaat immers geen gratis geld.

Contact

Neem gerust contact met me op voor zakelijke doeleinden. Andere complimenten, kritieken of vragen ontvang ik het liefste via Instagram.