INDELTA

InDelta is een aanbieder van indexfondsen, wat het voor iedereen mogelijk maakt om te beleggen. InDelta geeft aan uitzonderlijk lage kosten te hebben. Ze focussen zich op positieve rendementen voor op de lange termijn.

Handelsmogelijkheden

InDelta heeft dus een ruim aanbod aan zelf ontwikkelde indexfondsen. Deze indexfondsen hebben een brede spreiding en lage kosten.

De indexfondsen bij InDelta zijn gelijkgewogen. Dit betekent dat ieder fonds heeft 50 effecten en telt 2% mee waardoor je minder risico neemt.

De aandelen en obligaties worden fysiek aangekocht, maar er is geen fiscaal voordeel en de fondsen zijn duurzaam en maatschappelijk verantwoord.

InDelta is een nog wat kleinere aanbieder, maar heeft een duidelijk visie en een heldere structuur.

Kosten

InDelta rekent 0,5% beheerkosten per jaar, wat natuurlijk laag is.

InDelta rekent geen aan- en verkoopkosten, wat natuurlijk erg gunstig is. 

Daarnaast betaal je ook nog eens 0.07% overige fondskosten.

Des te minder kosten je betaald, des te hoger je rendement. Bij InDelta ben je dus op de goede plek.

Betrouwbaarheid

InDelta is een onderdeel van fundshare fundmanagement, die meer dan 14 jaar ervaring hebben met meer dan 200.000 klanten.

De teamleden staan op de website, en InDelta heeft een goede klantenservice.

InDelta is een vernieuwende beleggingsinstelling, maar is al ruim 14 jaar gespecialiseerd in producten voor vermogensopbouw.

Mijn ervaring

Op dit moment heb ik nog te weinig ervaring opgedaan met InDelta, maar zodra ik InDelta langer getest heb zal ik een review schrijven en hier met je delen.