Geldvriend worden?
Door Geldvriend te worden profiteer je van allemaal acties zoals gratis aandelen, welkomstbonussen en nog veel meer.. Deelnemen als Geldvriend is volledig gratis en vrijblijvend. Opzeggen is altijd mogelijk!
Gratis geld bestaat niet, maar vaak bieden aanbieders wel allemaal acties aan waardoor je een gratis aandeel, belegtegoed of transactietegoed kunt ontvangen bij aanmelding. Op deze pagina deel ik de populairste acties! De acties werken alleen via mijn vriendenlink.
Gratis aandeel
Max. € 100,-
Ontvang een gratis aandeel ter waarde van max. € 100,- bij BUX Zero via mijn vriendenlink. Je ontvangt een random aandeel wanneer je minimaal € 1,- gestort hebt.
Ontvang gratis € 8,- bij Coinbase via mijn vriendenlink. Hiervoor moet je minimaal € 80,- storten in je crypto wallet. Ook kun je extra crypto verdienen via ‘earn’. 

Coinbase

Gratis crypto
€ 8,-

SwissBorg

Gratis CHSB
Max. € 100,-
Ontvang CHSB (crypto coin) ter waarde van max. € 100,- bij SwissBorg via mijn vriendenlink. Hiervoor moet je minimaal € 50,- storten in je crypto wallet. Deel hierna je eigen vriendenlink!
Ontvang crypto ter waarde van € 10,- bij BLOX via mijn code: F788-K6EB-5EK9. Hiervoor hoef je alleen een account aan te maken bij BLOX.

BLOX

Gratis crypto
€ 10,-
Gratis belegtegoed
€ 5,-
Ontvang € 5,- belegtegoed bij Peaks via mijn code: ERWINJJJV. Hiervoor hoef je alleen een account aan te maken bij Peaks. 
Ontvang levenslang 10% korting bij Binance via mijn vriendenlink. Binance is een exchange waar je crypto kunt kopen en verkopen.

Binance

Levenslang korting
10%
Gratis handelen
€ 1000,-

Via mijn vriendenlink van Bitvavo handel je € 1000,- gratis in je eerste week van handelen. Hier betaal je dus geen transactiekosten over.

Ontvang € 200,- transactietegoed via mijn vriendenlink van Binck Zelf Beleggen. Over je eerste beleggingen betaal je dus geen transactiekosten.
Transactietegoed
€ 200,-

In onze nieuwsbrief bieden we actuele acties aan waar onze ‘geldvrienden’ van kunnen profiteren. Per actie maken we een uitgebreide beschrijving van de voorwaarden en de werkwijze. Wanneer je Geldvriend bent ontvang je enkel mails met acties waar financieel van te profiteren valt. Geldvriend is geen tussenpartij. 

Alle acties in onze nieuwsbrief worden naar eigen ervaring getest op betrouwbaarheid. Hierdoor houden we de kwaliteit hoog, en zorgen we ervoor dat er geen scams tussen staan. Lees de voorwaarden van de aanbieder voordat je aan een actie deelneemt. Geldvriend is niet aansprakelijk voor schade. Ook dienen overeenkomsten enkel met de partij (van de actie) in kwestie te worden afgesloten. Geldvriend is hierin geen financieel adviseur of tussenpartij. Eventuele problemen dienen te worden opgelost met de partij in kwestie en niet met Geldvriend.

Voor bedrijven is het de moeite waard om gratis geld, aandelen of bonussen weg te geven omdat het een manier van werving is. Met normale advertenties is een bedrijf in de financiële sector al snel tientallen euro’s kwijt om een klant te werven. Daarom kunnen ze beter dit geld, aandelen of bonussen aan jou geven, in plaats van dat ze dit aan ander marketingbudget uitgeven. Zo kun jij er ook nog mooi van profiteren.

Het klinkt allemaal leuk en aardig, maar is het wel de moeite waard om je aan te melden?  Voor de meeste acties duurt het maar een kwartiertje om te profiteren, waar het vaak om tientallen euro’s gaat. Toch makkelijk en snel verdiend dus!

Op deze pagina staan vriendenlinks. Beleggen kent risico's, je kunt je inleg verliezen.