BUX Zero gratis aandeel

Gratis aandeel bij BUX Zero

Al een tijd adverteert BUX Zero met het ontvangen van een gratis aandeel na aanmelding bij de beleggingsapp. Zelf heb ik inmiddels al voor meer dan 100 euro aan gratis aandelen ontvangen met het delen van mijn vriendenlink. Ik deel je graag mijn ervaring!
Tip: maak alvast gratis een account aan bij BUX Zero, dan kun je meekijken!
5/5

Inhoud

Eerst even voorstellen

Neem me niet kwalijk, maar ik ben helemaal vergeten mezelf voor te stellen. 

Ik ben Erwin en fanatiek belegger. Vanuit deze passie ben ik begonnen met het schrijven over knelpunten die ik zelf tegenkwam bij het beleggen. Eén van die vraagstukken was of het echt mogelijk was om een gratis aandeel te ontvangen bij BUX Zero, dus ik deel je graag mijn ervaring.

Wil je mijn artikel supporten? Meld je dan aan via mijn vriendenlink naar BUX Zero en dan ontvang je ook nog eens een gratis aandeel t.w.v. max. 100 euro. Mooi meegenomen dus!

Hoe ontvang ik een gratis aandeel?

Hoe kun je jouw gratis aandeel claimen?
  1. Download de BUX Zero app via mijn vriendenlink
  2. Open een account
  3. Verifieer je account
  4. Stort minimaal 1 euro
  5. Na goedkeuring krijg je het gratis aandeel in je account gestort

Het enige wat je dus hoeft te doen voor je gratis aandeel is dus een account openen, geld storten en dan ontvang je al een gratis aandeel. Dit aandeel valt direct te verkopen en kun je eventueel gelijk opnemen. Belangrijk is dat je mijn vriendenlink gebruikt om ook daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een aandeel.

BUX Zero gratis aandeel
Gratis aandelen actie bij BUX Zero
Als je nog meer aandelen wilt ontvangen kun je jouw eigen vriendenlink delen, waarna je nog een extra aandeel ontvangt per aangebrachte vriend. Voor het ontvangen van aandelen is er een limiet van 10 aandelen. Inmiddels ben jij dus ook nog de enige die via mijn vriendenlink een aandeel ontvangt, want ik zit al aan het maximum aantal aandelen.

Waarom geeft BUX Zero gratis aandelen weg?

BUX Zero geeft gratis aandelen weg als reclame. In de branche van beleggen is het veel waard om klanten te werven, en wanneer jij profiteert van een gratis aandeel heeft BUX Zero er weer een nieuwe klant bij. Je bent dus in principe geld waard en in ruil ontvang jij een gratis aandeel! Overigens zal BUX geen klantgegevens doorverkopen.
Je moet het zo zien: anders had BUX waarschijnlijk dit marketingbudget uitgegeven aan advertenties, en nu heb jij het waarschijnlijk via via gehoord of las je het op mijn website. Wel zo handig dus!

Kan ik het gratis aandeel verkopen?

Ja dat kan! Je zou dus helemaal de moeite kunnen nemen om een account aan te maken voor een gratis aandeel. Zelf zou ik alleen een account aanmaken als ik ook daadwerkelijk van plan ben om BUX Zero te gebruiken, want anders kost het wel erg veel tijd. Ook het opnemen van je geld (verkregen uit je gratis aandeel) is gelijk mogelijk, maar BUX zou je dit wel kunnen beperken gezien hun voorwaarden.

Zit er een addertje onder het gras?

Naar mijn ervaring zitten er bij BUX Zero geen addertjes onder het gras. Ik begrijp het als men sceptisch is over het ontvangen van een gratis aandeel, dat is ook logisch en juist goed! Maar BUX heeft een bekende naam in de beleggingswereld en wordt goed gereguleerd door de autoriteit financiële markten.
Daarnaast hoef je ook geen grote bedragen in te leggen (maar 1 euro) en kun je het geld gelijk weer opnemen. Ik heb zelf met succes het maximale aantal aandelen (10) mogen ontvangen zonder ook maar enige problemen.

Wat is het verdienmodel van BUX Zero?

Zelf vond ik het een beetje raar klinken dat BUX Zero het commissievrij beleggen aanbiedt, maar ondertussen ook nog gratis aandelen aan het weggeven is. Het faciliteren van beleggen is immers ook niet gratis, dus die kosten moeten ook gewoon betaald worden, dus hoe verdient BUX Zero geld?
BUX Zero verdient geld met commissies over markt- en limietorder, wat vaak 1 euro per transactie is. Daarnaast is het wel mogelijk om commissievrij te beleggen, maar dat kan alleen met Zero Orders of Amerikaanse aandelen, waarbij je overigens wel weer een FX toeslag (0,25%) betaald voor de wisselkoers.

Mijn ervaring met de gratis aandelen bij BUX Zero

Ik ben erg positief over de aandelenactie van BUX Zero. Als beginnende belegger is het natuurlijk super leuk om een gratis aandeel te ontvangen en bij BUX Zero hebben ze jou als klant binnen. Er wordt dus een win-win situatie gecreëerd. Zelf heb ik 10 aandelen ontvangen, wat natuurlijk erg leuk is!
Gratis aandeel bux zero review
Een aantal ontvangen aandelen bij BUX Zero
Daarnaast heb ik ook erg positieve berichten ontvangen van lezers over hun ontvangen aandelen. Ook van andere mensen hoor ik dus positieve geluiden over deze actie. Laten we hopen dat de actie nog lang blijft bestaan zodat ook jij hiervan kan profiteren!

Conclusie

Tips voor het gratis aandeel

1. Research

Het is natuurlijk makkelijk om het aandeel direct te verkopen of voor de rest niet meer aan te raken. Toch is het vaak verstandig om kort research te doen naar het aandeel: wat voor bedrijf is het, keert het dividend uit en is dit het juiste moment om in te kopen? Zo kun je een afweging maken of je het aandeel wilt houden of toch wilt verkopen.

2. Ontvang meer aandelen

Dit is makkelijker dan je denkt, want elke keer dat je een vriend uitnodigt ontvang je een gratis aandeel bij BUX Zero, en je vriend ook. Stuur je vriendenlink naar familie, kennissen of iemand anders waarvan je vermoedt dat ze dit interessant vinden. Op deze manier verdien je nog meer aandelen bij BUX Zero.

3. Gebruik een Zero order

Mocht je jouw gratis aandeel willen verkopen is het verstandiger om een Zero order te gebruiken. Op deze manier wordt de order pas aan het einde van de werkdag uitgevoerd maar betaal je geen transactiekosten. Wanneer je een Amerikaans aandeel hebt ontvangen heb je geen mogelijkheid tot een Zero order, maar betaal je sowieso al geen transactiekosten.
Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.

FAQ - Veelgestelde vragen

De voorwaarden voor het ontvangen van een gratis aandeel bij BUX Zero staan op pagina 43 van de BUX Zero klantovereenkomst, lees dit dus goed voordat je profiteert van een gratis aandeel.

Op het moment van schrijven is er geen wachtlijst voor het ontvangen van aandelen bij BUX Zero. Wel ontving je voorheen (toen BUX Zero net begon) een gratis aandeel wanneer je je inschreef voor de wachtlijst. Deze wachtlijst bestaat inmiddels niet meer maar iedere klant krijgt nu een gratis aandeel.

Je kunt een gratis aandeel ontvangen bij BUX Zero wanneer je nog geen account hebt. Je moet eerst de app van BUX Zero downloaden, een account openenen, het account verifiëren en minimaal 5 euro storten. Vervolgens krijg je jouw gratis aandeel gestort op je rekening. Mooi meegenomen dus!

 

Lees de BUX Zero klantvoorwaarden om zeker te weten dat je in aanmerking komt voor een gratis aandeel.

Wat nou als je een account hebt aangemaakt bij BUX Zero, maar je ontvangt geen gratis aandeel. Er zijn dan een aantal dingen die je kunt doen/checken.

  • Heb je wel minimaal 5 euro gestort?
  • Heb je al eerder een BUX Zero account gehad?
  • Neem contact op met de klantenservice van BUX Zero en stel je vraag

Claim je gratis aandeel t.w.v max. 100 euro bij BUX Zero!