BUX Zero review

BUX Zero Review

Met de nieuwe beleggingsapp van BUX zou je zonder commissie moeten kunnen beleggen in aandelen en ETF’s, maar hoe werkt dat precies? 
Zelf gebruik ik de app BUX Zero al sinds 2019, waarna ik deze uitgebreid getest heb. Er zijn in de tussentijd al veel verbeteringen doorgevoerd, maar is deze beleggingsapp wel geschikt voor beginnende beleggers? Kun je wel écht handelen zonder transactiekosten? In dit artikel zoek ik het voor je uit!
Tip: Ontvang een gratis aandeel t.w.v max. € 100,- via mijn vriendenlink bij BUX Zero!

Inhoud

Waarom beleggen bij BUX Zero?

Toen ik in 2019 begon met beleggen bij BUX Zero had ik nog geen idee wat alles precies inhield en welke broker of app voor mij het meest geschikt was. Vervolgens ben ik allemaal brokers en apps gaan testen om te kijken welke het beste bij mij paste. Een van deze apps was BUX Zero!

Eenvoudig

Eén van de doelen van BUX Zero is dat ze het beleggen zo eenvoudig mogelijk willen maken. Voor mij zou dit een belangrijke reden zijn om een app te installeren aangezien ik totaal geen fan ben van jargon en moeilijke afkortingen.
Eenvoudig beleggen bij BUX Zero
Gemakkelijk aandelen kopen via BUX Zero
Wat mij betreft is BUX Zero erg geslaagd in het zo eenvoudig mogelijk maken van hun app. De app ziet er strak uit en het is ontzettend eenvoudig om een aandeel te kopen of te verkopen. Uiteraard zitten er ook nadelen aan het vereenvoudigen van een app, maar daar kom ik zo nog op terug.

Zonder transactiekosten

Een andere reden om te gaan beleggen bij BUX Zero zouden de lage kosten kunnen zijn. Wanneer je bij een broker of app belegt betaal je (normaal gesproken) na het uitvoeren van een order transactiekosten, ook wel fees of commissies genoemd. Wanneer je regelmatig transacties doet lopen deze kosten behoorlijk hoog op, waardoor je steeds betere resultaten moet behalen om nog rendement te blijven maken. Om deze reden kan het best aantrekkelijk zijn om naar alternatieven te kijken waar je zonder transactiekosten kunt beleggen.
“Zero Orders zijn met name interessant als je belegt met kleine bedragen en geen haast hebt.”
Bij BUX Zero kun je beleggen met zogenaamde Zero Orders, welke orders (commissievrij) pas aan het einde van de werkdag tussen 16:00 en 17:00 uitgevoerd worden. Daarnaast is het mogelijk om zonder commissies te beleggen in Amerikaanse aandelen. Over de werking en het nut van commissievrij beleggen met Zero Orders kom ik later in dit artikel nog terug.

Beleg ik nog steeds bij BUX Zero?

Ja, ik beleg nog bij BUX Zero, maar niet actief. Dit komt voornamelijk doordat BUX Zero een relatief beperkt aanbod biedt, weinig analysemogelijkheden heeft en de transactiekosten best hoog zijn (wanneer je geen Zero Orders gebruikt). Om deze redenen heb ik niet het idee dat BUX Zero een serieuze broker voor op de lange termijn is, welk gevoel ik bij bijvoorbeeld DEGIRO wel heb. DEGIRO heeft ook een prettige beleggingsapp. Oordeel zelf aan de hand van mijn ervaringen!

Mijn ervaring met BUX Zero

Over het algemeen is mijn ervaring bij BUX Zero erg positief. De app ziet er heel strak uit en het beleggen in aandelen is heel eenvoudig. Toch betwijfel ik of BUX Zero voor beginnende beleggers wel helemaal geschikt is.
“Is het beleggen of gokken bij BUX Zero?”
Door de eenvoud van het kopen van aandelen en ETF’s via BUX Zero is het voor iedereen met een klein budget mogelijk om te beleggen, dus ook voor mensen die totaal geen idee hebben wat ze aan het doen zijn. Dat is helemaal niet erg, want iedereen begint immers bij nul, maar op deze manier is het onderscheid tussen beleggen of gokken soms lastig te maken.
Een beginnende belegger moet het doen met een relatief beperkt aantal handels- en analysemogelijkheden, waardoor de belegger vrijwel genoodzaakt is om extern (bijvoorbeeld via het internet) zijn onderzoek uit te voeren. In mijn ogen heeft de beginnende belegger binnen de app te weinig informatie om een weloverwogen keuze te maken.
Uiteraard is het bij iedere broker mogelijk om te gokken door simpelweg geen onderzoek te doen, maar bij andere brokers vind toch een bepaalde selectie plaats doordat het beleggen daar moeilijker oogt. Door de complexiteit van het zelf beleggen haken toch een hoop beleggers af, wat bij BUX Zero niet zo snel het geval zal zijn.
“Ben je een beginnende belegger? BUX Zero biedt je op een mooie en eenvoudige manier het kopen van aandelen (etc.) aan, maar verwacht niet dat je op de lange termijn een enorm vermogen op zult bouwen zonder ervaring.”
Het is dus helemaal prima dat BUX Zero beleggen in aandelen en ETF’s heel eenvoudig maakt, maar spreken ze hierdoor geen doelgroep aan waarvoor zelf beleggen misschien wel helemaal niet geschikt is? Veel beginnende beleggers komen er na een tijdje toch achter dat ze hun geld beter kunnen laten beleggen om op de lange termijn rendement te blijven halen. Je geld laten beleggen via Binck Forward is bijvoorbeeld een stuk makkelijker dan zelf aandelen kopen.

Wat moet je hiermee?

Zoals je al merkt is het helemaal geen probleem dat BUX Zero beleggen heel eenvoudig probeert te maken. Dit brengt voor veel mensen natuurlijk ook mogelijkheden, maar wat moet jij met deze informatie?
Bepaal voor jezelf op welke manier je wilt beleggen. Als je er van overtuigd bent dat je zelf in aandelen en ETF’s wilt gaan beleggen via een eenvoudige app, dan is BUX Zero daar uitermate geschikt voor. Houdt er daarbij dus wel rekening mee dat je goed het onderscheid blijft zien tussen beleggen en gokken, zodat je altijd goed onderzoek blijft doen naar welke aandelen of ETF’s je precies aan- of verkoopt.

Onduidelijke Zero Orders

Een tegenvaller bij het gebruik van BUX Zero vond ik de onduidelijke Zero Orders. Dit zou natuurlijk kunnen komen omdat ik zelf een debiel ben en gewoon niet heb zitten opletten, maar toen ik begon bij BUX Zero heb ik allemaal markt orders geplaatst, terwijl ik in de veronderstelling was dat ik zonder commissie aan het beleggen was. Het was mij dus niet direct duidelijk dat ik hiervoor Zero orders moet gebruiken waardoor ik onnodig kosten gemaakt heb.

Handelsmogelijkheden

Europese aandelen

Toen BUX Zero net was begonnen viel de hoeveelheid aandelen aardig tegen, maar tegenwoordig groeit het aanbod flink. Momenteel biedt BUX Zero binnen Europa aandelen uit Nederland, Oostenrijk, België, Duitsland en Frankrijk aan. Nog steeds valt het aanbod in aandelen niet te vergelijken met andere brokers, maar geeft een beginnende belegger wel de mogelijkheid om te spreiden. Om zonder transactiekosten in Europese aandelen te beleggen maak je gebruik van ‘Zero Orders’. 
BUX Zero aandelen kopen
Overzicht van de verschillende categorieën bij BUX Zero

Amerikaanse aandelen

Recent heeft BUX Zero ook Amerikaanse aandelen binnen hun app geïntroduceerd. Hierbij kun je dus denken aan aandelen Amazon, Alibaba, Boeing, Facebook, Gopro, Intel, McDonald’s, Microsoft, NVIDIA, PayPal, Uber, Walt Disney en nog veel meer. Op het moment van schrijven betaal je voor Amerikaanse aandelen geen transactiekosten.

Opvallend vind ik dat BUX Zero er best een ‘big deal’ van maakt dat je in Amerikaanse aandelen kunt beleggen. Sinds dat dit mogelijk werd is dit uitgebreid aangekondigd. Toch lijkt het me vrij normaal dat een broker aandelen uit Amerika aanbiedt en daarom ook niet nodig om dit heel bijzonder te vinden. Toch maakt BUX Zero hier zelf graag een duidelijk onderscheid tussen (qua kosten & verdeling).

ETF’s

Naast aandelen biedt BUX Zero behalve ETF’s geen andere beleggingsproducten aan. ETF’s volgen bijvoorbeeld een bepaalde index en kunnen erg interessant zijn om je belegging te spreiden. Verschillende ETF’s die BUX Zero aanbiedt zijn iShares, Lyxor, UBS en Vanguard. 

Categorieën

Om als beginnende belegger direct te weten waar je in belegt heeft BUX ZERO verschillende categorieën aandelen in het leven geroepen. Hierbij maken ze een onderscheid in:
 • Automotive zoals BMW, Tesla en Porsche
 • Communicatie zoals Philips, Slack en T-mobile
 • Consument zoals Adidas, Ahold en Booking
 • Energie zoals Fugro, Shell en Evergy
 • Financieel zoals ABN AMRO, Aegon en Euronext
 • Industrie zoals Airbus, PostNL en Siemens
 • Materialen zoals Pharming, Akzonobel en New Gold
 • Reizen zoals Expedia, TUI en Hilton
 • Technologie zoals Adyen, Garmin en Seagate
 • Vastgoed zoals UDR, VGP en Icade
 • Zorg zoals AMT, Dexcom en Poxel

Watchlist

Gelukkig hoef je niet alle aandelen die ze aanbieden door te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld een aantal interessante aandelen aan je ‘watchlist’ toevoegen zodat je deze kunt volgen. Je kunt dit zien als je ‘favorieten’. Zodra je een aandeel of ETF bezit komt deze in je Portfolio te staan. 

Analysemogelijkheden

BUX Zero richt zich in marketinguitingen voornamelijk op de jonge generatie (18 tot 30 jaar). Ook de app van Bux is modern ontworpen waardoor het interessant kan zijn voor een beginnende belegger. Het spreekt daarom ook voor zich dat de eenvoudige uitstraling geavanceerde gegevens/grafieken uitsluit, wat het dus vrijwel onmogelijk maakt om analyses te doen binnen de app van BUX Zero.
BUX Zero analysemogelijkheden
Analysemogelijkheden bij BUX Zero
De enige analysemogelijkheid die je als belegger hebt is een grafiekje over de afgelopen dag, week, maand of drie maanden. Daarnaast krijg je een klein stukje informatie over het desbetreffende bedrijf. Als belegger ben je dus vrijwel altijd een externe (online) partij nodig voor je koersinformatie en aandelennieuws. 

Hoe betrouwbaar is BUX?

BUX Zero heeft een aantal methoden om de betrouwbaarheid zoveel mogelijk te kunnen garanderen. Dit doen ze met een AFM-vergunning, het depositogarantiestelsel, de wet giraal effectenverkeer en nog een aantal overige veiligheidsmaatregelen.

Wanneer je jouw geld gaat beleggen via een app wil je natuurlijk zeker weten dat dit geld veilig staat. Om deze reden worden er veel maatregelen genomen om er voor te zorgen dat jouw geld veilig is. Onderstaand behandel ik een aantal belangrijke betrouwbaarheidsfactoren met toelichting. Op basis van deze informatie kun jij zelf beoordelen of jij BUX Zero een betrouwbare beleggingsapp vindt.
Alle informatie komt van de website van BUX Zero. Voor actuele informatie kun je daar terecht.*
BUX Zero betrouwbaarheid
Met je vingerafdruk inloggen bij BUX Zero

AFM-vergunning

BUX Zero staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten. Brokers die hiervoor een vergunning hebben moeten voldoen aan strenge eisen, waaronder BUX Zero dus.

Depositogarantiestelsel

Daarnaast vallen je tegoeden op je geldrekening onder het depositogarantiestelsel van ABN AMRO, waardoor je geld in geval van faillissement tot 100 duizend euro gegarandeerd is. Daarnaast werkt BUX samen met ABN AMRO welke het systeem aanbiedt waarmee jij aandelen kunt kopen en verkopen, maar ook je geld staat bij ABN AMRO Clearing.

Wet giraal effectenverkeer

Wanneer je jouw geld belegt hebt vallen ze onder de Wet giraal effectenverkeer. Ook deze wet zorgt er voor dat je beleggingen bij BUX B.V. veilig zijn in geval van faillissement.

Overige maatregelen

Tot slot worden aandelen apart gehouden in stichting BUX Custody, kun je vragen stellen aan de klantenservice van BUX, is serverdata versleuteld, zijn de systemen getest door veiligheidsexperts en kun je moeiteloos geld storten en opnemen.
Ook de eigenaar (Nick Bortot) heeft een goede naam in de beleggingswereld en is de beleggingsapp van BUX Zero al meer dan 100.000 keer gedownload. Bij het inloggen op BUX gebruik je een zelfgekozen vijfcijferige inlogcode en kun je inloggen met een vingerafdrukscanner.

Kosten van BUX Zero

Zoals ik al eerder benoemde biedt BUX Zero het zogenoemde commissie vrij beleggen aan. Dit betekent dat BUX geen transactiekosten in rekening brengt bij het doen van een transactie. Voor kleine beleggers kan het handelen zonder transactiekosten erg voordelig zijn, omdat transactiekosten bij sommige brokers soms wel enkele euro’s in beslag nemen bij een klein bedrag.
Om deze reden gebruiken steeds meer brokers of beleggingsapps de term ‘commissievrij beleggen’ in hun marketinguitingen. Overigens is dit wel bijzonder, want waarschijnlijk moeten er wel op een andere manier kosten in rekening gebracht worden. Onderstaand zie je de verschillende tarieven van BUX Zero.
BUX Zero kosten
Tarieven van BUX Zero
Er is hier en daar wel wat kritiek geweest op het ‘commissievrij beleggen’ van BUX Zero. Over markt- en limietorders van Europese aandelen betaal je namelijk gewoon € 1,- aan transactiekosten. Bij Amerikaanse aandelen betaal je nog eens 0.25% FX toeslag. 
Toch is het wel mogelijk om commissievrij te beleggen bij BUX Zero. Met zogenaamde ‘Zero Orders’ worden alle orders van de dag tussen 16:00 en 17:00 verstuurd. Je order wordt dus niet direct uitgevoerd, maar aan het eind van de dag tegen een andere koers. Persoonlijk vind ik deze manier van handelen wel een klein beetje omslachtig, maar het kan interessant zijn als je écht graag commissievrij wilt beleggen.
(Kijk voor de meest actuele tarieven bij BUX Zero zelf)

Gratis aandeel bij BUX Zero

Inmiddels heb ik al meer dan € 150,- aan aandelen mogen ontvangen via mijn vriendenlink. Wanneer je begint met beleggen via mijn link ontvangen we namelijk allebei een gratis aandeel t.w.v max 100 euro. Inmiddels heb ik al het maximale aantal gratis aandelen ontvangen, maar ik laat de link hier voor je staan zodat je nog wel in aanmerking kunt komen voor een gratis aandeel. 

Hoe werkt het?

 1. Download de BUX Zero app via mijn vriendenlink
 2. Open een account
 3. Verifieer je account (verplicht voor veiligheid)
 4. Stort minimaal 5 euro
 5. Na goedkeuring krijg je jouw gratis aandeel in je account
BUX Zero gratis aandeel
Gratis aandelen actie bij BUX Zero
Tip: Ontvang een gratis aandeel t.w.v max. € 100,- via mijn vriendenlink bij BUX Zero!
Wil je nou nog meer gratis aandelen ontvangen? Na het aanmelden via mijn vriendenlink kun je ook je eigen link doorsturen naar je vrienden. Hierna profiteer je na iedere aanbevolen vriend weer van een gratis aandeel.

Conclusie

BUX Zero is een prima beleggingsapp waar je eenvoudig kunt beginnen met beleggen. Daarnaast is de app erg mooi vormgegeven en kun je zonder transactiekosten beleggen met zogenaamde Zero Orders, welke voor mij wat onduidelijk aangegeven worden. Daarnaast heeft BUX Zero weinig analysemogelijkheden en vraag ik me af of het voor beginnende beleggers wel écht beleggen is, of dat het eerder gokken is.

Voordelen van BUX Zero

 • Eenvoudig
 • Zero Orders

Nadelen van BUX Zero

 • Beleggen of gokken?
 • Weinig analysemogelijkheden

BUX Zero tips

Om je een beetje op weg te helpen met het beleggen bij BUX Zero zal ik je een aantal tips met je delen waardoor je verstandiger kunt gaan beleggen bij BUX Zero.

Tip 1: Maak gebruik van Zero Orders

Om kosten te besparen kun je het beste gebruik maken van Zero Orders. Deze orders worden dan weliswaar pas aan het einde van de werkdag uitgevoerd; toch is het een stuk goedkoper en bespaar je dus veel kosten.

Tip 2: Beleg voor de lange termijn

Door aandelen en ETF’s voor een langere tijd vast te houden profiteer je (hopelijk) van groei van de markt. Daarnaast betaal je een stuk minder transactiekosten en ontvang je dividend wanneer je aandelen langer vasthoudt. Het is namelijk ontzettend moeilijk om de markt op de lange termijn te verslaan door te gokken.

Tip 3: Spreid je kansen

Wanneer je al je geld in één of enkele aandeel investeert kan je flinke verliezen maken wanneer dit aandeel in waarde daalt. Wanneer je jouw kansen spreid met meerdere aandelen of ETF’s spreid je jouw rendementen en verliezen.

Tip 4: Informatie vergaren

Binnen de app van BUX Zero heb je vrijwel geen informatie om een weloverwogen keuze over een aandeel te maken. Het is daarom zeker aan te raden om op een andere plek op het internet ook nog op zoek te gaan naar informatie zodat je een fundamentele of technische analyse uit te voeren.

Tip 5: Profiteer van het gratis aandeel

Deze tip spreekt vrijwel voor zich, maar een gratis aandeel ter waarde van maximaal 100 euro is natuurlijk hartstikke leuk meegenomen. Maak gebruik van mijn vriendenlink om hiervan te profiteren!
Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.
BUX Zero is een onderdeel van BUX, wat in 2014 is opgericht door Nick Bortot. Meneer Bortot heeft voor zijn avontuur met BUX onder andere gewerkt bij BinckBank en heeft dus al veel ervaring met beleggingsplatformen.
De nieuwe beleggingsapp van BUX is bedoeld om beleggen ook voor de gemiddelde persoon mogelijk te maken. BUX Zero strijdt tegen complexe jargon en beleggingsstrategieën. Door alle complexiteit die komt kijken bij beleggen zien veel mensen er toch van af. BUX Zero wilt beleggen ook voor deze doelgroep mogelijk maken.
Een onderscheidend vermogen van BUX Zero is het handelen zonder commissies (fees). Hiermee wil BUX ook het beleggen voor kleinere beleggers mogelijk maken. Over de kosten van BUX Zero zal ik verderop in dit artikel verder uitwijden.
BUX Zero is alleen een mobiele app. Hierdoor heb je dus niet de mogelijkheid om je beleggingen via een webapp te beheren. Inloggen bij de app van BUX Zero is erg eenvoudig. Je kunt gemakkelijk een account aanmaken via je e-mail en geld overmaken via een bankoverschrijving (1-2 werkdagen), of met een Tikkie (direct in je account). 
Zodra het geld in je account staat kun je beginnen met het kopen van verschillende beleggingsproducten. Let wel op; niet alle beleggingsproducten bij BUX Zero verhandelen ze zonder commissies. Hierbij gaat het alleen om de zogenaamde Zero orders. Hier straks meer over!
 
Meer weten over hoe BUX Zero werkt? Lees mijn volledige artikel hier!

Ja, het is mogelijk om dividend over je aandelen te ontvangen bij BUX Zero. Zodra je een dividendaandeel bezit zal er bij een dividenduitkering automatisch het tegoed op je account worden gestort. Je krijgt hier ook een melding van. 

 

Meer weten over dividend bij BUX Zero? Lees mijn volledige artikel hier!

Het is uiteindelijk natuurlijk ook ontzettend logisch dat BUX Zero gewoon kosten rekent over markt- en limietorders. Een beleggingsapp moet immers ook blijven functioneren, en daar is nou eenmaal wel geld voor nodig.
Toch kan ik me voorstellen dat veel beginnende beleggers nog helemaal niet zo goed begrijpen wat die ‘Zero Orders’ inhouden, en hoe ze deze moeten uitvoeren. Veel beleggers zullen dus per ongeluk gewoon transactiekosten betalen, ondanks dat dit helemaal niet hun bedoeling was. BUX Zero geeft overigens wel duidelijk aan wanneer er wel of niet transactiekosten (commissies) in rekening worden gebracht. 
 
Meer weten over het verdienmodel van BUX Zero? Lees mijn volledige artikel hier!

Je ingelegde vermogen weer opnemen bij BUX Zero is mogelijk door je aandelen (of fondsen) te verkopen waardoor je het geld weer tot je beschikking hebt. Vervolgens klik je op ‘instellingen’ en vervolgens op ‘opnemen’. Hier kun je het bedrag intypen wat je wilt opnemen waarna het automatisch wordt overgemaakt naar je overgemaakte rekening.

 

Meer weten over hoe BUX Zero werkt? Lees mijn volledige artikel hier!

Lijkt het je nou wel leuk om BUX Zero te proberen, maar wil je er misschien toch weer van af? Het is uiteraard ook mogelijk om je account weer stop te zetten. Je betaald overigens bij BUX Zero geen kosten om je account actief te houden.
Het laten sluiten van je account gaat wel iets complexer dan bij andere beleggingsplatformen. Je moet namelijk een mail sturen naar support-zero@getbux.com, waarna ze je account stop zullen zetten. Je moet uiteraard wel al je aandelen verkocht hebben en geen tegoed op je rekening meer hebben.
 
Meer weten over hoe BUX Zero werkt? Lees mijn volledige artikel hier!

De opening van de beurzen verschillen erg per beleggingsproduct. Voor alle openingstijden bij BUX Zero kun je het beste kijken op de website van BUX.

Het verschil tussen BUX Zero en BUX X is dat het via BUX Zero mogelijk is om aandelen te kopen zonder commissies met Zero Orders. BUX X daarentegen maakt beleggen met een hefboom makkelijk waardoor je kunt beleggen in CFD’s, crypto, grondstoffen en valuta. Over het algemeen is BUX Zero een stuk toegankelijker voor beginnende beleggers.

 

BUX Zero is in het leven geroepen om beleggen voor beginnende beleggers eenvoudig te maken. BUX X is daarentegen een stuk complexer. Je kunt bij BUX X namelijk ook beleggen in CFD’s, crypto, grondstoffen of valuta.
De ene beleggingsapp is niet specifiek beter dan de andere, maar BUX Zero is voor de beginnende belegger wel een stuk makkelijk te begrijpen. Zodra je meer educatie hebt gehad kun je een kijkje nemen bij BUX X.

BUX Zero is een broker. Zelf noemt BUX Zero zich een neobroker wat inhoudt dat het een mobile (mobiele) broker is. BUX Zero maakt het immers mogelijk om aandelen te kopen en te verkopen, dus dat maakt het vrijwel automatisch een broker.

Bij commissievrij beleggen betaal je geen transactiekosten over het aan- en verkopen van aandelen. Wel moet je er rekening mee houden dat er andere kosten in rekening gebracht kunnen worden bij het handelen in aandelen.

Ik beleg al een lange tijd bij zowel BUX Zero als DEGIRO. Over het algemeen werken beide brokers prima, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar DEGIRO. Dit is voornamelijk een keuze voor omdat dit voor mij op de lange termijn de meest serieuze broker voelt. BUX Zero is daarnaast een prima alternatief voor beginners.

Lees hier mijn volledige vergelijking tussen BUX Zero en DEGIRO.

Een voordeel van BUX Zero is dat je zonder commissie kunt handelen in Amerikaanse aandelen zoals Apple, Tesla of Netflix. Lees hier meer over Amerikaanse aandelen bij BUX Zero.

Helaas is het tot nu toe bij BUX Zero nog niet mogelijk om te investeren in Bitcoin. Dit komt omdat BUX Zero tot nu toe alleen aandelen en ETF’s aanbiedt. Zelf investeer ik in Bitcoin via Bitvavo en Binance wat super exchanges zijn.

Sinds kort maakt BUX Zero ook een eigen podcast genaamd de BUX Broadcast waarin allemaal interessante informatie en nieuws over aandelen en ETF’s wordt gedeeld. Dit is natuurlijk ideaal als beginnende belegger om wat nieuws te leren. Op deze manier leer je steeds meer over beleggen.

Tip: ontvang een gratis aandeel t.w.v max. 100 euro!