BUX Zero review

BUX Zero Crypto

Wellicht beleg je al bij BUX Zero en heb je ook interesse om te investeren in cryptocurrencies. Crypto is een mooie manier om je portfolio te diversificeren, maar biedt BUX Zero wel crypto aan?

Tip: Ontvang een gratis aandeel t.w.v max € 100,- via mijn vriendenlink bij BUX Zero!

Inhoud

Kun je bij BUX Zero crypto kopen?

Helaas is het nog niet mogelijk om crypto te kopen via de app van BUX Zero. Ik heb wel geruchten gehoord dat ze dit willen toevoegen. In de roadmap geven ze aan dat ze in Q3/Q4 van 2021 BUX Crypto willen integreren binnen BUX Zero. 

Heb je al gehoord van BUX Crypto?

Zoals de naam BUX Crypto al zegt maakt deze exchange het mogelijk om in cryptocurrencies te handelen. Het is onderdeel van BUX, dus van dezelfde eigenaren als BUX Zero. Het is een exchange, dus dat betekent dat je makkelijk in cryptocurrencies kunt handelen.

BUX Crypto heeft nog geen mobiele app zoals BUX Zero, dus je kunt alleen op desktop handelen in BUX Crypto. Zoals ik al aangaf wil BUX Crypto integreren binnen BUX Zero dus dan zal het wel mogelijk zijn om te handelen via de app van BUX Zero.

BUX Token

Binnen de app van BUX Zero kun je handelen met de speciale BUX token. Ook wilt BUX Crypto aan het einde van 2021 nog meer cryptocurrencies toevoegen aan hun exchange.

Kritiek op crypto bij BUX

Het is nogal uniek dat een (neo)broker ook een exchange maakt/integreert, dus daar ontvangen ze nogal wat kritiek op. Veel mensen zien crypto niet als een serieuze investeringsvorm en zien het als gevaarlijk. Zelf zie ik crypto wel als een mooie diversificatie en zie ik crypto juist als goede toevoeging.

Alternatieven

Wil je liever bij een andere exchange gaan handelen dan is Bitvavo in Nederland de beste exchange voor de meeste investeerders. Binance is nog een stuk geavanceerder en goedkoper, dus kan ook een goed alternatief zijn.

Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.

Tip: ontvang een gratis aandeel t.w.v max. 100 euro!