Brand New Day

Heeft Brand New Day een app?

Wanneer je gaat beleggen (voor je pensioen) bij Brand New Day is het natuurlijk wel zo handig als je onderweg kunt checken hoe het er voorstaat met je beleggingen. In dit artikel zoek ik voor je uit of Brand New Day ook een app heeft die je kunt gebruiken.
Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen.
Conclusie: Helaas heeft Brand New Day (nog) geen mobiele app. Wel is de versie in de browser zo geoptimaliseerd dat Brand New Day prima te gebruiken zou moeten zijn op je telefoon. Tot slot bieden we in dit artikel nog een aantal alternatieven voor Brand New Day, wanneer je toch graag een mobiele app wilt gebruiken.

Inhoud

Brand New Day app?

Helaas heeft Brand New Day geen mobiele app in de App Store of Google Play Store. Zelf geven ze wel aan dat ze wellicht in de toekomst de ambitie zullen hebben om een mobiele app te lanceren. Dit doen ze door ‘(nog)’ op hun website te vermelden. Persoonlijk vind ik het wel bijzonder dat zo’n grote beleggingspartij geen app heeft, gezien het feit dat Brand New Day zoveel klanten heeft. Het laten maken van een app hoeft tegenwoordig ook niet meer zo duur te zijn.

In de browser

Op de website van Brand New Day geven ze wel aan dat ze hun versie in de browser zo optimaliseren dat hij ook op je telefoon gebruikt kan worden. Het is dus wel mogelijk om onderweg op je telefoon Brand New Day te gebruiken met dezelfde functie als op de desktop. Helaas mis je dus toch de functionaliteit om even je beleggingen binnen een app te checken.

Alternatieve beleggingsapps

Hecht je toch erg veel waarde aan het gebruik van beleggingsapps, dan kan het de moeite waard zijn om naar een alternatief te kijken. Wellicht passen volledige mobiele apps zoals BUX Zero (zelf beleggen) of Peaks (laten beleggen) bij je. Ook andere brokers als Binck of verschillende banken bieden mobiele apps aan via waar je kunt beleggen.

*In dit artikel staan affiliate links

Begin met het beleggen voor je pensioen!