BLOX

BLOX wachtlijst

De crypto app van BLOX is nog relatief nieuw maar inmiddels al ontzettend populair. Zelf wilde ik natuurlijk ook een account aanmaken om deze app uit te testen. Helaas was dit niet mogelijk vanwege een lange wachtlijst (op het moment van schrijven). Hoe kan dit gebeuren, en wat zijn geschikte alternatieven voor BLOX?

Inhoud

Waarom is er een wachtlijst bij BLOX?

BLOX geeft niet heel duidelijk aan waarom er een wachttijd is, maar waarschijnlijk komt dit door de enorm snelle groei. Op het moment van schrijven is investeren in Bitcoin en andere cryptocurrencies ontzettend populair, maar dit moet het bedrijf natuurlijk wel aankunnen. Om de kwaliteit van de klantenservice (en andere diensten) te garanderen zetten ze een tijdelijke wachtlijst op.

Alternatieven voor BLOX

Waarschijnlijk wil je beginnen met handelen in crypto bij BLOX omdat het een hele simpele app is met relatief lage kosten. Om deze reden heb ik een tweetal alternatieven voor je.
Zo handel ik zelf ook graag via Bitvavo omdat dit een Nederlandse exchange is met relatief lage kosten en net als bij BLOX cold wallets. Ook kun je via Bitvavo heel eenvoudig handelen maar kun je het ook geavanceerder maken via het ‘geavanceerd dashboard’. Geld overmaken doe je gemakkelijk met iDeal dus wat mij betreft is dit een goed alternatief.
Via mijn vriendenlink van Bitvavo kun je jouw eerste € 1000,- gratis handelen. 
Mijn favoriete exchange voor op de lange termijn is Binance, maar deze is wel iets minder makkelijk te begrijpen voor beginners. Binance is daarentegen wel nog goedkoper dan BLOX en Bitvavo en is de grootste exchange die er bestaan.

Wanneer is BLOX weer beschikbaar?

Helaas geeft BLOX geen tijdsindicatie in, dus voor hetzelfde geld komt BLOX op korte termijn weer beschikbaar. Wel kun je binnen de app van BLOX je mailadres opgeven waardoor je op de hoogte wordt gesteld wanneer BLOX weer beschikbaar is.
Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.