BLOX

BLOX Kosten

Om cryptocurrencies te kopen moet je kosten betalen, zo ook bij BLOX. Kosten zijn erg belangrijk om rekening mee te houden, want dit gaat weer van je rendement af. Maar welke kosten brengt BLOX in rekening? Zelf kon ik dit namelijk niet makkelijk vinden op de website. In dit artikel zoek ik dit dus voor je uit!

Inhoud

Fees bij BLOX

Bij BLOX betaal je 1% aan transactiekosten bij het kopen en verkopen van een coin.
Je betaalt dus iedere keer dat je een coin koopt en verkoopt deze kosten. 99% van je ingelegde geld ontvang jij dus, en 1% gaat naar BLOX. Al met al loopt dit dus al erg hoog op, zeker als je veel orders uit laat voeren. Voor zover bekend zijn dit de enige kosten die je betaald bij BLOX.

Is BLOX goedkoop?

De transactiekosten bij BLOX zijn zeker niet laag en BLOX is dus niet goedkoop. Dit komt ook omdat BLOX voornamelijk geschikt is voor beginnende handelaren, welke zich vaak nog niet bewust zijn van de hoge kosten. Uiteraard zijn er ook plekken waar je nog hogere transactiekosten betaald, maar over het algemeen kan ook nog vele malen goedkoper.

Goedkopere alternatieven

BLOX is erg duur, dus je kunt wellicht beter op zoek naar een goedkoper alternatief. Zo handel ik zelf graag via:
  • Binance: 0.10% kosten per transactie
  • Bitvavo: 0.25% kosten per transactie
Andere voordelen hiervan is dat Binance de grootste exchange van de wereld is en dat Bitvavo de grootste exchange van Nederland is. Dit zijn dus zeker aanraders!
Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.