Bitvavo coins

Bitvavo noteert Polkadot (DOT)

Geinig, een paar maanden terug had ik dit artikel geschreven omdat er nog geen Polkadot (DOT) beschikbaar was op Bitvavo, maar inmiddels is dit alweer oud nieuws. Bitvavo heeft namelijk sinds kort Polkadot toegevoegd aan hun listed coins.

Inhoud

Eerst even voorstellen

Neem me niet kwalijk, maar ik ben helemaal vergeten mezelf voor te stellen. 

Ik ben Erwin en fanatiek belegger. Vanuit deze passie ben ik begonnen met het schrijven over knelpunten die ik zelf tegenkwam bij het beleggen. Eén van die vraagstukken was of het mogelijk was om te handelen in Polkadot bij Bitvavo, dus dit ben ik voor ons gaan uitzoeken!

Wil je mijn artikel supporten? Koop dan Polkadot bij Binance via mijn vriendenlink, want op deze manier krijg je ook nog eens 10% cashback op je kosten.

Update

Vanaf week 31 in 2021 worden er 5 nieuwe listings toegevoegd aan Bitvavo, waaronder Polkadot. Vanaf dat moment is Polkadot (DOT) dus beschikbaar op Bitvavo.
Bitvavo Polkadot
Polkadot is beschikbaar op Bitvavo

Alternatieven voor Bitvavo

Tijdens mijn zoektocht opzoek om een alternatief voor Bitvavo te vinden stuitte ik bij Binance. Dit was voor mij de meest voor de hand liggende keuze omdat ik hier al een account heb en deze exchange een groot aanbod aan coins heeft (waaronder DOT). Lees hier hoe je makkelijk kunt overstappen van Bitvavo naar Binance.
Let op: sinds kort is het niet meer mogelijk om crypto te kopen via SEPA of iDeal bij Binance, dus voor ons als Nederlanders is Bitvavo vaak de beste optie.
Ook bij andere exchanges zoals Coinbase was het verhandelen van Polkadot op het moment van schrijven nog niet mogelijk, dus mijn voorkeur gaat uit naar Binance.
Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.