BITMYMONEY

BitMyMoney is een speciale Bitcoin rekening voor mensen die Bitcoin willen kopen met bijvoorbeeld iDeal. Sinds 2013 levert BitMyMoney al blockchain diensten, en ze maken het nu dus mogelijk om makkelijk Bitcoin, Ethereum en Litecoin te kopen, bewaren en versturen.

Handelsmogelijkheden

Je kunt bij BitMyMoney natuurlijk de grootste cryptocurrency kopen: Bitcoin. Dit is natuurlijk de voornaamste reden dat men een rekening neemt bij BitMyMoney.

Naast Bitcoin biedt BitMyMoney ook Ethereum aan, wat de op een na grootste coin is, dus ook deze coin kun je bij BitMyMoney kopen, bewaren en versturen.

Tot slot biedt BitMyMoney ook nog Litecoin aan. Het aanbod bij BitMyMoney blijft dus erg beperkt met deze drie coins om te kopen.

BitMyMoney heeft dus maar een heel beperkt aanbod aan cryptocurrencies. Het is dus ook zeker geen platform om op te handelen, maar alleen om Bitcoin en Ethereum op te kopen en te bewaren.

Kosten

BitMyMoney brengt geen losse transactiekosten in rekeningen, want deze kosten zitten al verwerkt binnen de koers van BitMyMoney

Dit maakt het dus voor de gebruiker erg onoverzichtelijk hoe hoge kosten je betaald, want die kunnen bij BitMyMoney soms heel hoog zijn. 

Je kunt de kosten het beste vergelijken door de koers op BitMyMoney te vergelijken met de daadwerkelijke koers, want op deze manier zie je hoe hoog de kosten zijn.

Ondanks dat de kosten van BitMyMoney binnen de koers verwerkt zitten betaal je (vaak) een behoorlijke klap aan kosten wat dus behoorlijk je rendement kan opeten.

Betrouwbaarheid

Om er voor te zorgen dat je wallet (met coins) niet zo snel gehackt wordt zijn je coins opgeslagen in cold wallets (offline).

Daarnaast is BitMyMoney gevestigd in Den Haag, wat natuurlijk wel zo fijn is bij een Nederlands bedrijf.

Ook zijn je coins opgeslagen in een aparte stichting, waardoor je minder risico loopt bij een faillisement.

Mijn ervaring

Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen bij BitMyMoney is erg eenvoudig. Daarnaast is het fijn dat je coins offline worden opgeslagen in cold wallets. Wel zijn de kosten dus erg onoverzichtelijk en heeft BitMyMoney maar een zeer beperkt aanbod. Daarnaast krijgt BitMyMoney nog eens veel negatieve reviews.