BINCK

Binck is een beleggersbank, dit bekend dat je er in allemaal verschillende beleggingsproducten kunt beleggen. En het is niet zomaar een beleggingsbank, want het is één van de top 5 beleggersbanken. Binck is oorspronkelijk begonnen als een goedkope online beleggersbank.

Handelsmogelijkheden

Je kunt bij Binck zelf beleggen in aandelen, ETF’s, obligaties of beleggingsproducten met een hefboomeffect.

Daarnaast kun je er voor laten kiezen om je geld te laten beleggen met Binck Forward of Binck Comfort.

Ook kun je bij Binck Fondsbeleggen en Pensioenbeleggen.

Als je zelf gaat beleggen heb je de keuze uit green, blue en black. Voor 90% van de beleggers zal het green pakket het meeste geschikt zijn.

Kosten

Voor aandelen bij Binck betaal je 1 euro + 0,15% aan transactiekosten. Houdt wel rekening met een minimaal bedrag van 8 euro, dus bij kleine bedragen betaal je hoge transactiekosten.

Ook voor ETF’s en beleggingsfondsen betaal je 1 euro + een bepaald percentages, maar voor opties of futures betaal je weer meer.

Daarnaast heeft Binck een € 3,50 + 0,01% serivcefee, dus ook als je niet belegt betaal je kosten voor je beleggersrekening.

Om op kosten te besparen kun je aanmelden via mijn vriendenlink, want dan ontvang je 200 euro transactietegoed wanneer je begint met beleggen bij Binck.

Betrouwbaarheid

Binck staat natuurlijk onder toezicht van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en de DNB (De Nederlandsche Bank). De beleggersbank wordt dus streng gereguleerd.

Effecten bij Binck vallen onder de Wet Giraal Effectenverkeer, waardoor je beleggingen tot € 20.000,- beschermd is.

Ook vallen tegoeden bij Binck onder het Depositogarantiestelsel, waardoor tegoeden tot € 100.000,- beschermd zijn.

Mijn ervaring

Naar mijn ervaring heeft Binck een ruim aanbod met veel analysemogelijkheden, wat het dus een erg compleet en gebruiksvriendelijk platform maakt. Ook is het platform best geschikt voor beginnende beleggers, maar moet je wel even goed uitzoeken hoe het werkt. Wel moet je rekening houden met de kosten wanneer je met kleine bedragen gaat beleggen.