Binck Review

Binck Review

De naam zegt het al; Binck Zelf Beleggen geeft je de mogelijkheid om te beleggen in allemaal verschillende soorten beleggingsproducten. Zelf gebruik ik het handelsplatform al een aantal jaar, daarom deel ik je in deze review mijn ervaring.

Laat je liever vermogen beleggen door de experts van Binck? Kijk dan naar Binck Forward.

Inhoud

Analysemogelijkheden

Binck Zelf Beleggen biedt een hele hoop aan analysemogelijkheden aan. Zo biedt Binck mogelijkheden tot:

  • Fundamentele analyse
  • Technische analyse
  • Analistenadviezen
  • Aandelen selectietool
  • Fondsen selectietool

Handelsmogelijkheden

Producten: Aandelen, Beleggingsfondsen, Certificaten, Futures, Grondstoffen, Indextrackers, Obligaties, Opties, Turbo’s/Sprinters, Valuta, Claims/Biedingen/Emissies

Beurzen: 33 Beurzen, 18 landen. Alle belangrijke beurzen zijn beschikbaar.

Ordertypes: 7 ordertypes: Limiet, Market, Stop Loss, Stop Limiet, Koerslimiet, Trailing-stop, Bracket-limiet

Hoe werkt Binck Zelf Beleggen?

In slechts enkele stappen maak je al een rekening aan bij Binck Zelf Beleggen. Bij aanmelding maak je een keuze tussen de verschillende beleggings pakketten die het beste bij je passen. 

Green is geschikt voor de beginnende belegger of voor de lange termijn belegger. Je koopt niet zo vaak aandelen en belegt vooral voor tientallen jaren.

Blue is geschikt voor een serieuze belegger die vooral in opties en turbo’s handelt. Je hebt hierbij extra toegang tot ProTrader en beleggers educatie.

Black is voor de echte ‘daytrader’ die dagelijks aan het handelen is op de beurs. De tarieven zijn extra voordelig en je krijgt toegang tot exclusieve masterclasses.

Betrouwbaarheid

Binck Zelf Beleggen is een onderdeel van BinckBank, wat op zijn beurt weer een onderdeel van de SAXO Bank is (een deense bank). Binck staat onder toezicht van de AFM (autoriteit financiële markten) en De Nederlandsche bank (DNB). Veel effecten vallen onder de Wet giraal effectenverkeer (Wge), waardoor bij faillissement van BinckBank de effecten buiten de boedel van Binckbank vallen. Je geld is daardoor bij een faillissement van BinckBank tot een bedrag van €100.000 gegarandeerd. Daarnaast beschikken ze over een beveiligde website met een veilige handelsomgeving.

Conclusie

Voordelen van Binck Zelf Beleggen

  • Ruim aanbod aan functionaliteiten
  • Gebruiksvriendelijk handelsplatform
  • Uitgebreid aanbod van tools en analysemogelijkheden
  • Ook voor beginnende beleggers geschikt

Nadelen van Binck Zelf Beleggen

  • Houdt rekening met de kosten

Transactietegoed

Als kers op de taart krijg je (tijdelijk) bij Binck Zelf Beleggen 500 euro aan transactietegoed. Hiermee kun je dus een tijdje kosteloos beleggen en het handelsplatform goed uittesten! Lees hier meer over deze tijdelijk actie.

Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.