Binck Forward App

Heeft Binck Forward een app?

Toen ik begon met beleggen bij Binck Forward wilde ik mijn beleggingen natuurlijk ook onderweg kunnen bekijken en aanpassen. In dit artikel zoek ik voor je uit of Binck Forward een app heeft!
Binck Forward heeft geen mobiele app naast de web-app. Het is echter wel mogelijk om via de browser op je telefoon te bekijken naar je beleggingen, of om ze aan te passen.
Wil je beleggen bij Binck met een app? Dan kun je het beste beleggen via Binck Zelf Beleggen.

Inhoud

Inhoud

Geen app?

Huh, heeft Binck Forward nou geen mobiele app? Dat klopt! Het is helaas niet mogelijk om met de Binck app je geld te laten beleggen via Binck Forward. Wel jammer, want op deze manier kunnen we onze beleggingen niet gemakkelijk onderweg bekijken.

In de browser

Uiteraard is het nog wel mogelijk om via je telefoon te beleggen bij Binck Forward, dit kun je namelijk gewoon doen via je browser. Op deze manier log je hetzelfde in als via je desktop, maar dan op je telefoon. Op zich werkt het prima om via je browser in te loggen.

Alternatieven

Wil je nou wel graag beleggen via een app, dan zijn er natuurlijk ook nog een aantal alternatieven. Zo kun je zelf je geld laten beleggen bij Binck Zelf Beleggen als je toch wilt beleggen bij Binck, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te beleggen bij volledige beleggingsapps zoals BUX Zero en Peaks.
Beleggen kent risico’s, je kunt je inleg verliezen. 
Dit artikel is onafhankelijk geschreven en bevat vriendenlinks.

Tip: gebruik mijn promo code T6A3S33T voor 20 euro welkomstbonus