Brokers

Wil je weten welke platformen ik gebruik om te beleggen of om Bitcoin en andere cryptocurrencies te verhandelen? Hieronder volgt een overzicht waarmee ik je op weg help en waarmee je mij kunt supporten. Bedankt!
Zelf beleggen
Mijn ervaring
4.5/5
Mijn favoriete Nederlandse broker is DEGIRO, waar je kunt beleggen in aandelen en ETF’s. DEGIRO heeft niet alleen lage tarieven, maar is voor mij ook een serieuze broker om voor de lange termijn te beleggen.
Mijn favoriete broker om mijn geld te laten beleggen is Binck Forward. Mijn geld wordt hier geautomatiseerd belegt. Op deze manier is het ook heel makkelijk om te beginnen met periodiek beleggen.
Beheerd beleggen
Mijn ervaring
4.5/5
Beleggingsapp
Mijn ervaring
4/5
Mijn favoriete beleggingsapp is BUX Zero. Aandelen en ETF’s kopen via deze app is ontzettend eenvoudig en met Zero Orders betaal je geen transactiekosten. Tot slot krijg je een gratis aandeel via mijn vriendenlink.
Mijn favoriete pensioenbank is Brand New Day. Via mijn beleggingsrekening bij Brand New Day beleg ik voor mijn pensioen met een belastingvoordeel. Veel beleggers vergeten dit!
Pensioenbeleggen
Mijn ervaring
4.5/5

Binance

Crypto

Mijn ervaring
5/5
Mijn favoriete crypto exchange is Binance. Niet alleen is dit de grootste exchange ter wereld waar je Bitcoin en andere cryptocurrencies kunt kopen; ook heeft Binance hele lage kosten.
Ook gebruik ik de grootste en goedkoopste Nederlandse crypto Exchange; Bitvavo. Ondanks de iets hogere kosten en iets minder mogelijkheden is dit een goede exchange voor beginnende handelaren.
Crypto
Mijn ervaring
4.5/5

Op deze pagina staan vriendenlinks. Beleggen kent risico's, je kunt je inleg verliezen.